2009. szeptember 22., kedd

faculty meeting

tádádádáááá! a mai ebédem:

brokkolileves pirítóssal (mert lusta voltam kenyérkockákat pirítani) meg reszelt sajttal
ennyit arról, hogy nem tudok főzni :D

a szakon mára találkozót szerveztek az erasmusosoknak, egy kis idegenvezetés a kampuszon meg ismerkedés a többiekkel. klassz volt, az egyik szervező csaj Gödöllőn volt Erasmussal, ismeri a buddy-mat :) nagyon aranyosak voltak, főleg velük beszélgettem, mert 2 srácon kívül mindenki spanyol volt, és ők úgy látszik szeretnek az anyanyelvükön beszélni mások társaságában is.. mindegy, végülis a végére egy-két spanyollal is sikerült beszélgetni, aranyosak voltak. ja és a lányok megmutatták, hol találom meg, hogy hol lesznek az óráim, úgyhogy holnap már bemegyek kettőre, megnézni milyenek. sajnos emiatt fel kell kelni korán, de majd iszok egy liter kávét vagy valahogy csak túlélem :)
és ma megbeszélés is volt itt a házban (hú de izgi:) ) és aranyos a többi 4 lány aki itt lakik az emeleten,remélem jó lesz majd itt a további 4 hónap és jobban összebarátkozunk. bár belgák, de remélem idővel megértem majd őket is.
és az Amszterdami út is szervezés alatt van, már foglaltunk is szállást október első hétvégéjére, nagyon várom. csak még eldől, mivel utazunk. szerintem vonat lesz a vége, de várjuk ki a végét:) végülis nincs messze, és a busz is az esélyesek közt van.
most megyek kicsit hollandozni, mert csütörtökön lesz egy teszt, amin kiderül, hogy mehetek-e a kettes szintű tanfolyamra. hajrá.

1 megjegyzés:

  1. "ennyit arról, hogy nem tudok főzni :D"
    Zacsiból könnyű Zsófikám!!!
    Tesvííred

    VálaszTörlés